“Attitude is a little thing that makes a big difference.”

W. Churchill

Stress hantering

 

De tijd waarin we leven vergt veel van ons al mens. We leven van deadline naar deadline. De capaciteit in personeel die er op de werkvloer is om de opdrachten die er zijn uit te voeren kunnen heel beperkt zijn. Door deze factoren kan er onnodig druk komen te staan op het personeel of op jezelf. Deze druk kan resulteren in spanning en uiteindelijk in stress. Met een training van ATLAS consultancy kunnen wij het individu handvatten geven om te dealen met de druk het individu ervaart.  Of om te dealen met jouw personeel die moeilijk of slecht met druk om kan gaan. Wij willen het individu stress laten herkennen bij zichzelf en bij het personeel. Wanneer men hiertoe in staat bent kan men effectiever worden in het bestrijden van deze symptomen. Uiteindelijk willen wij het individu mogelijkheden bieden waardoor Hij/zij de mentale weerbaarheid vergroot.

De trainers van ATLAS consultancy hebben ruime ervaring in het trainen van mentale weerbaarheid door de militaire achtergrond die zij hebben. Zij kunnen het individu strategieën aanleren waardoor zij beter om kunnen gaan met spanning en stress.

Dit is een greep uit de mogelijkheden die we kunnen bieden. Uiteraard blijft de behoefte van de klant voorop staan en wordt er maatwerk geleverd om zo tot de juiste training te komen die de klant nodig heeft.