ATLAS consultancy

 

U wilt het optimale uit uw organisatie halen. Betere resultaten door soepele bedrijfsprocessen op een solide fundament. De specialisten van ATLAS consultancy hebben hart voor uw zaak. Zij helpen u de juiste beslissingen te nemen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zo kunt u zich volledig richten op de ontwikkeling van uw onderneming. Onze specialisten hebben de ervaring om het optimale uit uw organisatie te halen. Zij zoeken naar innovatieve oplossingen voor uw vraagstukken, hebben een brede expertise en creëren vanuit die kennis kansen voor uw onderneming.

 

Met ATLAS consultancy kunnen wij trainingen verzorgen die zich richten op een brede doelgroep, van organisatie tot individu. De methodiek die gebruikt wordt heeft zijn oorsprong in de topsport en het Ministerie van Defensie. Met deze methodiek wordt de organisatie, het individu en alle processen die daar tussen zitten bewuster gemaakt van de mens achter de werknemer en werkgever. Hierdoor wordt de teameffectiviteit vergroot en worden groepsprocessen (h)erkent om daarop doeltreffend te handelen.

 

De leidinggevenden krijgen door deze training meer praktische handvatten waardoor zij makkelijker kunnen schakelen tussen leiderschapsstijlen.

 

Met een training van ATLAS consultancy gaan wij in op de mens. Bewust zijn van de kracht die jij als mens hebt en daarmee een keuze hebt van beïnvloeden van je medemens.

 

Geschiedenis trainingen

 

Naar aanleiding van de filosofie van het Ministerie van Defensie en de topsport dat in Papendal wordt gedoceerd zijn twee instructeurs (Mike en Marchel) van de Luchtmobiele Brigade (elite eenheid Koninklijke Landmacht) dit gaan uitwerken in diverse trainingen. De filosofie is meerdere keren beproeft tijdens vele missies in verschillende landen. Recentelijk nog in Afghanistan waar dit optreden op de voet werd gevolgd op strategisch niveau door de Amerikaanse strijdkrachten. De bewustwording van de effecten van eigen gedrag en dat inzetten om op effectieve wijze situaties onder controle krijgen is een kunst. Deze trainingen worden toegepast o.a. in de zwaarste kaderopleiding van de Koninklijke Landmacht. Deze training wordt gegeven bij de Luchtmobiele brigade.

 

Mike en Marchel zijn beide vanaf eind jaren negentig werkzaam bij Defensie. Beide hebben meerdere missies gedaan in o.a. voormalig Joegoslavië, Irak en Afghanistan. Daarnaast zijn zij meermaals onderscheiden wegens uitmuntend functioneren op verschillende functies. Afgelopen 5 jaar zijn zij als instructeur werkzaam bij de kaderopleiding van de Luchtmobiele brigade.

 

Mike heeft zich het afgelopen jaren meer gericht als opleidingsontwikkelaar  en is nu hoofdinstructeur bij de kaderopleiding van de Luchtmobiele Brigade.

 

Marchel is onlangs afgestudeerd en heeft een Bachelor in de bedrijfskunde, op dit moment is hij werkzaam als officier bij de Koninklijke Landmacht.