Diensten

 

 

Wat bieden wij?

 

Wij kunnen helpen om organisaties en bedrijven te verbeteren in hun prestaties door in te gaan op de organisatie, de structuren en processen die zij hanteren. Daarnaast kan er geïnvesteerd worden in het personeel van deze organisaties en bedrijven door op maat gemaakte trainingen te ontwikkelen en aan te bieden. Deze trainingen kunnen gegeven worden door onze ervaren instructeurs.

Voordat dit allemaal mogelijk is wordt er een scan gemaakt van het bedrijf, de organisatie of een bepaalde afdeling. Vanuit deze scan zijn wij in staat om een rapport aan te bieden met diverse constateringen, conclusies en aanbevelingen.

Vanuit dit rapport kunnen we verder gaan indien dit gewenst is.

Wij houden het dan niet alleen bij de scan, rapport en de trainingen. Wat wij willen bieden is een module die ingaat op het traject na de trainingen. Door periodiek te blijven begeleiden op de werkplek en op afstand, kunnen we meten wat de resultaten zijn en bijsturen daar waar nodig en gewenst is.

Wat voor ons altijd centraal blijft staan is de behoefte en de wens van de klant. Samen met u willen we u nog sterker en gezonder maken.